Onderhoudsinstructies


We raden klanten aan sieraden te verwijderen voordat ze naar bed gaan of aan lichaamsbeweging doen. Blootstelling aan bepaalde agressieve chemicaliën of omgevingen zal de integriteit van uw sieraden aantasten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot het volgende: transpiratie, parfums, reinigingsmiddelen, chloor, zout water en zilverpoets.


Je sieraden schoonmaken


Giet een kleine hoeveelheid milde zeep in lauw water en gebruik een kleine, zachte tandenborstel om je sieraden schoon te maken. Tandenborstels zijn ideaal voor het reinigen van sieraden met ingewikkelde details, die anders moeilijk te reinigen zijn. Als het vuil moeilijk te verwijderen is, week je de sieraden in schoon water. Deze specifieke reinigingsmethode mag niet worden gebruikt voor het reinigen van sieraden met gekweekte zoetwaterparels (zie Gekweekte zoetwaterparels voor meer informatie).

Een zilverpolijstende doek is een geweldig hulpmiddel om uw sterling zilveren sieraden opnieuw te laten schijnen als de stukken bot zijn geworden. Het verwijdert echter geen krassen. Zilverpoetsdoeken kunnen worden gekocht.

Het gebruik van een droogtrommel met de PANDORA ESSENCE COLLECTION en PANDORA Rose™ wordt niet aanbevolen.

Uw geautoriseerde PANDORA-dealer biedt u graag sieradenreinigingsdiensten die speciaal zijn afgestemd op uw PANDORA-producten.